Ontbijt

Creamy cashew porridge met kokosschilfers & bosbessen

Het ‘Ketoplan’ boek gekocht vorige week. Deze creamy porridge is dan ook een receptje hieruit! Eens een ander ontbijtje om je dag mee te starten. I love it!

Het Ketoplan boek is geschreven door Julie Van Den Kerckhove. Haar moto in dit boek: ‘Maak van je lichaam een natuurlijke vetverbrander’. Een prachtig boek vind ik. Waarom? Gedaan met calorieën tellen, gedaan met MOETEN intensief sporten, … De efficiëntste manier om vet te verliezen is door meer vet te eten! Meer hierover? Dan moet je gewoon het boek kopen. Hierin vind je meer uitleg hierover & een heleboel héérlijke receptjes!

Ik heb dit ontbijt recept (in het boek is het Pecan Pie Porridge) wel wat aangepast, omdat ik geen pecannoten in huis had. Ook heb ik het meeste van de ingrediënten gehalveerd, omdat ik een receptje wilde maken voor 1 persoon.

Dit romig kommetje is echt hemels lekker, een volledig andere smaak, POWERfood, het vult goed en het smaakt hééééérlijk!

Geniet! En koop het boek 😉 !!

x

Creamy cashew porridge met kokosschilfers & bosbessen

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 15 gram cashewnoten
  • - 10 gram kokosschilfers
  • - 10 gram chiazaad
  • - Snuifje zeezout
  • - 1 tl kaneel
  • - 2 el amandelpasta
  • - 150 ml amandelmelk (ongezoet)
  • - 1 el stevia
  • - 1 tl kokosolie
  • - 1 handje bosbessen

Instructions

1

Doe de amandelpasta, kokosolie, kaneel, zout, stevia en de amandelmlek in een kookpot. Laat ongeveer 1 minuutje koken en roer met een lepel tot alles goed gemengd is.

2

Hak je cashewnoten grof. Haal de pot van het vuur en de voeg de gehakte cashewnoten eraan toe. Voeg ook de kokosschilfers en het chiazaad eraan toe. Roer goed, en laat 10 minuutjes rusten.

3

Je kant het perfect bewaren in de koelkast voor de dag erna. Of warm is dit ook héérlijk.

4

Serveer met wat bosbessen, kokosschilfers en gehakte cashewnootjes on top.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Julie
    31 juli 2018 at 11:20

    Dank je wel voor de mooie post! Ziet er heerlijk uit 🙂

    • Reply
      Sofia
      31 juli 2018 at 20:03

      Jij bent dan ook TOP!!

    Laat een antwoord achter aan Sofia Cancel Reply