Portfolio

{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Kerst editie Westkustmagazine : Kerstdiner
Een maandje geleden werden 3 andere 'hobbykoks' en mezelf gevraagd om een receptje te maken voor het Kerstdiner in 'Westkust magazine'. Super leuk om eens op een andere manier receptjes met jullie te delen. Ik koos voor een gezond & vegetarisch hapje. Kikkererwten burgertjes met bloemkool én een romige currydip! Inspiratie nodig tijdens de feesten? Ook eens kiezen voor gezond eten op de jullie feesttafel? Want geloof me, gezond eten kan echt lekker zijn! Tuurlijk is dit een tijd waar er eens meer wijn gedronken wordt. Of wanneer ik zelf ook eens ga kiezen voor een bladerdeeghapje, foie gras op een toast met héérlijke uienconfituur, kroketjes, .... Maaaaar ik probeer dit dan af te wisselen en ook vaak te kiezen voor een gezonde toets zoals dit hapje. Probeer het! Je gasten zullen er van smullen!! Zeg nu zelf, het oogt toch mooi op je tafel hé.. 😉 Smakelijk! Vergeet niet te genieten!
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Nomad Nieuwpoort stad
Een evenement voor de opendeurdag van een hip & fantastisch tof winkeltje met vol mooie spulletjes. Decoratie, juwelen, sjaals, handtassen, ... bij Annelies vind je het allemaal. Ik had de eer om die dag wat gezonde hapjes op haar tafel te toveren voor haar toffe klantjes. Het was super! Ik zorgde voor: gezonde dipsausjes van hummus, ricotta met zongedroogde tomaten met homemade speltcrackers & raw groentjes, couscous schotel met feta, groenten, kikkererwten en verse kruiden, rabarber bananenbroodje, wraps met kip, zure room, mieriekswortel en spinazie, cocktails & mocktails op basis van vlierbloesem. Enorm genoten van mijn eerste event. Het was een top dagje!
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Terre Bleue Nieuwpoort
Voor de Fashion Days in Terre Bleue Nieuwpoort, mocht ik de 'healthy bites' verzorgen. Ter plaatse maakte ik: een green smoothie met spinazie & banaan (ik kreeg de heerlijke granola van 'I just love breakfast' opgestuurd om mijn groene smoothie mee af te werken), mijn couscous schotel met feta, gegrilde groenten, kikkererwten, granaatappel, cashewnoten, ... De homemade spelt crackers & ricotta dip waren ook van de partij! Als afsluiter konden de klanten smullen van een stukje bananenbrood met bosbessen en appel. Dit in combinatie met een glaasje en héél veel shopplezier. Perfecte combinatie toch?! Drie van mijn favoriete dingen: food, drinks & shopping. 🙂  
Learn More