About Sofia

Hallo daar! Welkom op mijn foodblog. Ik ben Sofie Raets, 34 jaar, wonend aan de Westkust én happily maried met mijn hubby Jochen. In het dagelijks leven ben ik kleuterjuffrouw Sofie, waar ik mijn normen en waarden probeer door te geven aan de volgende jonge generatie. In mijn vrije tijd ben ik 100% Sofia.

F is for Sofia? Yes!

De F staat er met trots én hij is nog eens eetbaar ook. Food, heerlijk! Deze letter verwijst naar wie ik ben en wat mijn passie is: een foodie all the way! In mijn vrije tijd behoren gezonde voeding, het spotten van leuke eettentjes en sport tot mijn favoriete tijdsbesteding. Meng deze ingrediënten nog eens samen met familie en vrienden én de kers staat voor mij helemaal perfect op de taart! En wat is nu leuker dan je passie delen met vrienden en familie? Sterker nog, met jullie…

Ik vind het belangrijk om een juiste balans te vinden tussen gemakkelijk en lekker eten. Het is niet omdat je weinig tijd hebt, dat eten ongezond moet zijn. Met mijn blog wil ik jullie vooral inspiratie en gezonde recept ideetjes geven die haalbaar zijn in het dagelijks leven. Zin om even niet achter het fornuis te staan? Piep dan even naar mijn favoriete hotspots, waar je lekker kan brunchen en/of lunchen. Of bestel gewoon een gezond gerechtje bij mij!

Geniet van wat je eet!