Kerst editie Westkustmagazine : Kerstdiner

Een maandje geleden werden 3 andere ‘hobbykoks’ en mezelf gevraagd om een receptje te maken voor het Kerstdiner in ‘Westkust magazine’. Super leuk om eens op een andere manier receptjes met jullie te delen. Ik koos voor een gezond & vegetarisch hapje. Kikkererwten burgertjes met bloemkool én een romige currydip!

Inspiratie nodig tijdens de feesten? Ook eens kiezen voor gezond eten op de jullie feesttafel? Want geloof me, gezond eten kan echt lekker zijn! Tuurlijk is dit een tijd waar er eens meer wijn gedronken wordt. Of wanneer ik zelf ook eens ga kiezen voor een bladerdeeghapje, foie gras op een toast met héérlijke uienconfituur, kroketjes, …. Maaaaar ik probeer dit dan af te wisselen en ook vaak te kiezen voor een gezonde toets zoals dit hapje.

Probeer het! Je gasten zullen er van smullen!! Zeg nu zelf, het oogt toch mooi op je tafel hé.. 😉

Smakelijk! Vergeet niet te genieten!