Ontbijt

Smoothie bowl met frambozen

Ik vind heerlijk om de dag te starten met een gezonde smoothie bowl, vol vitaminen en eiwitten. In no-time klaar. Leve de blender, want die doet uiteindelijk het meeste werk. Ideaal, zeker in de ochtend!

Smoothie morning

Een smoothie bowl is een heerlijke start van de dag. Jouw portie groente en fruit heb je op deze manier meteen binnen. Met de toppings kan je eindeloos variëren. Voor de smoothie bowl gebruik ik het liefst 1 à 2 soorten fruit. Niet meer, omdat een te grote combinatie aan fruitsoorten ook niet meer zo super gezond is. Hoe meer fruit, hoe zwaarder op de maag én dit is zeker niet ideaal als je een sportfanaat in de ochtend bent! 😉

Om een extra boost aan mijn ochtendritueel te geven, gebruik ik proteïnepoeder in mijn smoothie. Dit zijn eiwitten en extra energie voor mijn dagelijkse dosis sport. Ochtendstond geeft goud in de mond! Benieuwd waar je dit kan kopen? Dan raad ik jullie zeker Body & Fit aan. En oja, de witte chocoladesmaak is mijn favoriet! YUM.

Smoothie bowl met frambozen

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 5 min

Ingredients

  • 250 ml amandelmelk
  • 1 hand bevroren frambozen
  • 1 lepel proteine poeder (smaak naar keuze)
  • Kokospoeder
  • Bosbessen
  • Granola
  • 1 kiwi

Instructions

1

Doe de amandelmelk, de bevroren frambozen en proteinepoeder in de blender

2

Blend de ingrediënten tot 1 geheel

3

Giet vervolgens het geheel in een kom of jar

4

Snijd de kiwi in schijfjes

5

Werk de smoothie af met kokos, bosbessen, granola en schijfjes kiwi als topping

Notes

Voor deze smoothie bowl met frambozen gebruikte ik kokos, bosbessen, granola en schijfjes kiwi als topping. Natuurlijk kan je deze smoothie ook afwerken met wat jij lekker vindt zoals: nootjes, zaden, rozijnen en ander fruit.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply