Ik blijf het zeggen: GROENTEN in je ONTBIJT, dat moet kunnen!
Ik maakte al eens een ‘wortel haver bowl‘ in een warme versie. Nu liet ik hem een nachtje rusten in de koelkast. Een heerlijk fris en romig ontbijt! Extra groenten binnen, al van ’s morgens vroeg!
Overnight haver wortel bowl
Print RecipeIngredients
- - 35 gram havermout
- - 2 wortelen
- - 1 scoop proteïne vanille poeder (optioneel) Alternatief: 1 tl vanille aroma
- - 250 ml amandelmelk
- - Snuf stevia of lepeltje honing
- - Snuf zout
- - Afwerking: 1/2 banaan, 1 tl pindakaas, frambozen, kaneel, 100 gram yoghurt of kwark
Instructions
De avond ervoor neem je een kommetje, weeg hier 35 gram havermout in af.
Schil de wortelen en maal fijn in je keukenmixer.
Dit mag samen met een snuf zout en stevia (of lepeltje honing) bij de havermout. Giet nu de amandelmelk met 1 scoop vanille proteïne poeder erin.
Meng alles goed door elkaar en zet een nachtje in de koelkast.
De volgende dag werk je af met schijfjes banaan, pindakaas, kaneel, frambozen en yoghurt/kwark.
No Comments