Hotspots/ Lifestyle

Hotspot: Bænk

Eén van mijn favoriete plaatsjes om te gaan lunchen of om een heerlijke cappuccino te gaan drinken is Bænk. Een koffiebar met Scandinavisch top design! In mijn hometown vind je deze hotspot, dicht bij de markt in Nieuwpoort, gelegen in een prachtig pand. De eigenaars Karlien en Alexandre houden van hun vak. Dit zie je, maar vooral smaak je! Bænk is een uniek pareltje aan onze Kust.

Alternatieve dranken, gezonde ontbijtjes, ongelofelijk lekkere lunchgerechten en zelfgemaakte taarten. Allemaal te vinden op de menukaart en echt allemaal zo yummie! Ga je langs?  Mijn favorieten zijn chiapudding, chai latte met amandelmelk, bananenbrood met ricotta en vikingbrod met pesto/zongedroogde tomaat/mozzarella. Watertanden als ik er aan terugdenk.

Plof neer op één van de vintage stoelen of op één van de bankjes op hun mooi en zonnig terras! Vergeet niet om ook een bezoekje te brengen aan hun concept store vol Scandinavisch producten. Dit maakt Bænk zo uniek! Zeker de moeite waard. Mocht ik kunnen, je vindt er mij elke dag. 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply