Hotspots

Hotspot: O’YO Gent

YESS!! De laatste keer mijn mannetje overtuigd om met mij te gaan ontbijten in O’yo.

Een gezonde ontbijt/brunchbar waar je kan genieten van yoghurt bowls, vegan en glutenvrije pannenkoekjes, toasts, … Ze vermijden geraffineerde suikers, dierlijke eiwitten en tarweproducten. HELEMAAL mijn ding. Hun focus is om pure en plantaardige gerechtjes te maken, die helemaal passen in een gezonde levensstijl. Een ideale manier om deze keuken eens te leren kennen voor iemand die dit totaal niet gewoon is. Mijn ventje was daar 1 van. Meestal is hij gewoon om ’s morgens vroeg een toast met choco of eitjes te eten. Dit hadden ze natuurlijk niet. Eerst zag hij op de kaart staan: toast met ‘scrambled tofu egg’ staan. Jaaaaa, ze hebben eitjes dacht hij. Maar het was dus op basis van tofu. Dit was misschien iets te ver uit zijn ‘comfortzone’. Dus hij ging voor toast met verse hummus en een vegan croissant. En… hij gaf het toe.. het was LEKKER! Ik ging voor de heerlijke pancakes met kokosyoghurt, granola en vers fruit: ‘The O’yo Indulgence. Heerlijk!! Ze hebben er ook leuke en toffe sapjes: zelfgemaakte kefir, kombucha, roze limonade, … Je ziet dat het ‘homemade’ is want de bokalen staan uit in de zaak. Echt tof idee vind ik!

Je kan hier ook een aantal lekkere producten kopen en meenemen naar huis! Super toch! #healthyfoodlover

O’yo
Brabantdam 82
9000 Gent
België

09 310 79 29

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply