Hotspots

Hotspot: ‘Divers’ Antwerpen

Divers is echt een unieke healthy spot aan het hippe Antwerpse zuid. Ze bereiden elke dag overheerlijke koude geperste sappen, (superfood) smoothies & toast. Echt een goeie manier om je buikje te vullen, op een gezonde manier. Alles wordt vers bereid, en dat maakt het zo heerlijk. En alles is bovendien vegan en lactose vrij. Je kan ook al hun sappen en smoothies meenemen. Echt een pluspunt.. Dit zouden we hier nog aan onze westkust moeten hebben. 🙂

Zoooo lekker!

Hun bowls en smoothies zien er zo prachtig uit. Precies als of je op vakantie bent in Bali. En ze smaken van de eerste tot de laatste fantastisch. Ze worden geserveerd met allerlei soorten toppings. Ik ging met het mannetje een paar weken geleden een dagje naar Antwerpen (Love for this city 🙂 ). Hij is niet zo ‘healthy’ aangelegd, maar hij vond de smoothies en de avocado & pindakaas toast de max. En als hij het al lekker vindt… 😉 Ook hun hot & cold drinks zijn zooooo yummie! Je hebt keuze uit diverse koffies, welness koffies, yogi tea, cold pressed juices, …

Hun doel: meer groenten en fruit in je dagelijkse routine verwerken, niet om te beginnen diëten maar er een gewoonte van maken. Want je goed voelen, begint door je lichaam het juiste voedsel te geven. Ik hou van hun concept en je voelt dat ze dit doen met zoveel passie en liefde. Alles is tot in de puntjes afgewerkt, en hun smaken zijn TOP. Echt een aanradertje als je eens in ’t stad bent.. Hier sla je je nooit een ontbijt meer af.

Volkstraat 9, 2000 Antwerpen

03/3441737

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply