Hotspots

Hotspot: Jeanne Nieuwpoort

Zin in een heerlijke frisse salade of een ‘killer boterham’? Zet dan ‘Jeanne‘ zeker op je must-visit lijstje! Vorig weekend gingen het ventje en ik er heerlijk gaan lunchen. Een tof eethuisje, gelegen in onze stad. Bij mooi weer kan je genieten van de zon op hun ‘stadsterras’.

Stijn en Bigel bouwden een aantal jaar geleden een prachtig eethuis en B&B uit. Een top koppel die je met veel passie bedient. Ze creëren een plaats waar mensen gezellig kunnen samen komen en ze doen dit met veel liefde en energie. Stijn en Bigel zijn lieve, jonge mensen met altijd een lach op hun gezicht. Ze staan altijd open om een praatje te maken en nieuwe mensen te leren kennen.

Bon, wat staat er op het menu? Een lekker uitgebreid ontbijt, een snelle lunch, een warme koffie of thee, … Hier kan je voor zowat allerlei lekkers terecht. Wij kozen vorige week voor de boterham ‘GUST’: een dikke bruine boterham met ham, groene pesto en zongedroogde tomaatjes. YUMMIE :). en het slaatje met fetakaas. Iedere boterham heeft ook een eigen oude naam. Zo kan je onder andere kiezen tussen Alphons, Mariette, Gust, Bernadette, … Allemaal super lekkere, dikke boterhammen die echt rijkelijk belegd zijn en er zoooo mooi uitzien. Het oog wil ook wat natuurlijk!

Naast hun eethuisje, hebben ze ook een mooie B&B met 3 kamers. Perfect als je van het binnenland eens naar onze mooie kust wil komen of onze prachtige stad Nieuwpoort wil verkennen.

Benieuwd? Piep eens op hun website: www.jeannenieuwpoort.be

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply