Hotspots

Hotspot: Kiss my coffee

Deze middag ben ik gaan lunchen in één van mijn favoriete plaatsjes bij ons aan de kust: Kiss my coffee. Een koffiebar – aperobar,  waar je op hun zonnig terras of binnen kunt genieten van een heerlijke koffie, allerlei soorten thee, ontbijtje, yummie bagels, homemade lemonade, smoothies, stukje taart, lekkere aperitief, … Te veel om allemaal op te noemen. 🙂

Deze bar is dicht bij de zee en heeft een gezellig retro interieur. Je voelt je hier direct thuis!  Ik at deze middag een bagel met zalm en cream cheese. Delicious! En dronk een bionina. Verzot op deze drankjes. Op het terras in het zonnetje. Zalig genieten. 

Nog een reden om hier naartoe te komen: een top uitbater. 🙂 Ken is een fantastische barista die dit doet met veel passie en enthousiasme. Echt een leuke plek!

My absolute all-time favourite (vooral in de winter): Masala chai latte. Een warme drank op basis van zwarte thee, kruiden en melk.

Aan iedereen die naar Oostduinkerke komt: een echte aanrader. Een leuke hotspot die de moeite waard is om eens langs te gaan!

Kiss my coffee, Leopold 2 Laan 250, 8670 Oostduinkerke

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply