Hotspots

Hotspot: Barchel

Dit is één van mijn favorieten als ik een tripje plan naar Antwerpen. Een hippe coffee-food bar. Hier zit je goed voor een gezellige shopbreak, een uitgebreid ontbijt of een heerlijke lunch.

Enkele weken geleden gingen mijn man en ik een dagje ‘slenteren’ in Antwerpen: shoppen, koffiehuisjes afstomen, aperitieven, slenteren in de stad, maar vooral lekker eten. We starten onze dag met een uitgebreid ontbijtje in Barchel. Hier kan je terecht voor allerlei lekkers, het is dan ook een ‘All day food bar’. Ontbijt, lunch en niet te vergeten heerlijke koffie. Hier hebben ze oog voor lekker eten in een pure keuken. Wij kozen voor ‘scrambled eggs’ met brood, ‘pancakes met baked banana’ (met heerlijke maple syrup) en ‘french toast’ met gekarameliseerde peer en bosbessen. Heerlijk smullen, met een fantastische warme cappuccino erbij. Een perfecte morgen. Er hangt een fijne en relaxte sfeer, het interieur bestaat uit prachtige kussens, vintage keukenstoelen en witte muren. Fantastisch mooi, en helemaal mijn ding! Er hangen ook prachtige kunstwerken aan de muur van de Antwerpse Kathleen Proost.

Voor de lunch is er volop keuze, denk daarbij aan ‘haloumi bagel’, ‘soep van de dag’, ‘shakshuka met feta’, ‘flatbread avocado’, ‘gehaktballetjes met hummus’, …

Dit is zo één van die adresjes waar je altijd relaxed buitenkomt!

Zondag & maandag gesloten
info@barchel-antwerp.com

03/5016416

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply