Dessertjes/ Ontbijt

Mango kokos glaasje

Alleen de naam al.. Mango kokos glaasje .. Klinkt gewoon al lekker. En ja, het is ook fantastisch! De frisse smaak van de mango maakt dit dessertje dan ook af. Yummie!! Deze keer maakte ik het in een potje/glaasje. Ideaal als ontbijt of om als dessert te serveren. Licht, gezond en lekker fris. En het oogt ook zo mooi.

 

Mango kokos glaasje

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 30 gram kokospoeder
  • - 2 el honing
  • - 200 gram magere yoghurt
  • - 6 dadels (zonder pit)
  • - 1/2 mango (rijp)
  • - 1 el stevia (optioneel)

Instructions

1

Snij de dadels in stukjes en voeg dit samen met de kokospoeder in je keukenmixer. Mix dit tot fijn.

2

Doe de helft in een doorzichtig glaasje, en druk dit goed aan zodanig dat je een bodem krijgt.

3

Meng de yoghurt met de honing (en eventueel wat stevia of andere soort zoetstof).

4

Schep dit in je potjes (op de kokosbodem).

5

Daarna snij je de mango in stukjes en mix dit met je staafmixer of je keukenmixer tot een gladde massa.

6

Giet dit over de magere kaas in je glaasje.

7

Herhaal dit voor de tweede keer, zodanig dat je laagjes krijgt.

Notes

Werk af met wat munt on top 😉 ..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply