Ontbijt

Havermoutje met gegrilde perzik

Warme perzik… ZOOOOO lekker! In combinatie met dit havermout papje of gewoon met yoghurt of kaas! YUUMMMIIEEE!

Als ontbijt of gewoon als dessertje? Eigenlijk kan het gewoon allebei vind ik. Maar maak je de gebakken perzik als dessert? Dan zou ik het serveren met een lepel verse Griekse yoghurt.

De dag beginnen met dit zomerfruit, gewoon zalig! Hier kan ik zo van genieten. Voor op de ochtenden waar ik wat meer tijd besteed aan mijn ontbijt. De perzik wordt door de ahorn siroop wat gekarameliseerd en heerlijk zacht.

Havermoutje met gegrilde perzik

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 25 min

Ingredients

  • - 40 gram havermout
  • - 1 schep proteïne poeder vanille
  • - 250 ml amandelmelk
  • - Snuf kaneel
  • - 1 el stevia
  • - 1 perzik
  • - 1 lepel ahornsiroop
  • - 1 el granola
  • - 1 el pompoenpitten

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Snij de perzik in reepje of blokjes.

3

Leg op een bakplaat, giet er wat ahornsiroop (of honing), snuf kaneel en 1 el zonnebloempitten.

4

Deze mogen 20/25 min in de oven.

5

Ondertussen maak je je havermoutje. Mix 40 gram havermout met 1 schep protëine poeder, 1 el stevia, 250 ml amandelmelk en meng alles goed door elkaar. Giet dit in een leuk kommetje en zet even in de koelkast.

6

Haal de perzik en pompoenpitten uit de oven en leg ze op het havermoutje. Werk af met 1 el granola en wat kaneel.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply