Zomer, dan denk je toch aan zoete aardbeien? Niet? 😉 Deze aardbeien pudding is heerlijk romig en dankzij de kokosroom is het een voedzaam kommetje! Je kunt het prima als ontbijt eten, maar ook fantastisch lekker als dessert! Tipje: serveer dit als dessertje met wat gesmolten pure zwarte chocolade erover met een glaasje prosecco of champagne! Je zal scoren!:)
Haal het blikje kokosmelk uit de koelkast, schep de helft van de room uit het blikje. Klopt dit op in een kommetje. Snij nu de aardbeien, elke aardbei in 4 gelijke stukken snijden. Meng dit door de kokosroom samen met de honing, stevia en amandelpasta. Verwarm de oven voor op 180 graden, neem wat zilverpapier, leg hier wat kokosschilfers op en rooster een 5 tal minuten in de oven. Tot ze een krokant zijn en een goudbruine kleur hebben. Let op, hou goed in de gaten, ze kunnen snel zwart worden. Zet een aantal uren in de koelkast of smul er direct van. Hoe langer in de koelkast, hoe harder de pudding wordt. Werk af met de schilfers en aardbeien. Ik werk deze heerlijke pudding af met lekker aardbei/mango granola van I just Love Breakfast. Aardbei kokos pudding
Print Recipe
Ingredients
Instructions
Notes
No Comments