Dessertjes/ Ontbijt

Potje gezouten karamel

Hellooo!!

Voor mij vakantieeeeee. Een weekje rust, zonder veel plannen. Gewoon genieten van de rust en het ‘niets doen’. Maar natuurlijk wel wat koken en werken aan mijn blog. Nieuwe dingen uittesten, proeven… VEEL proeven 🙂 Dit gezond karamel potje is in twee minuten klaar en is zonder toegevoegde suikers.  Je hebt slechts 3 ingrediënten nodig! Ik eet het meestal op een stukje bananenbrood, in een potje yoghurt met fruit of smeer het op een rijstwafel. Dit is mijn nieuwe verslaving! Als je dit geproefd hebt, weet je dat het ‘hemel op aarde’ is 🙂 . De mix zoet en zout, mmmmm. Je zou het volledige potje uitlepelen, is mij al overkomen 😉 Fijne dag lieverds!

Geniet!

Potje gezouten karamel

Print Recipe
Serves: 1 potje Cooking Time: 10 min

Ingredients

 • - 100 ml amandelmelk
 • - 18 dadels (of 8 medjoul dadels)
 • - Snuifje zout
 • - Snuifje zeezout

Instructions

1

Neem een keukenmixer, doe alle ingrediënten erin. Mix totdat je een glad mengsel hebt. Héérlijk! Op je yoghurt, sneetje brood of toast.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ALEXANDRA DE VOS
  22 mei 2019 at 06:14

  Ik hou erg van zoute karamel. Ga ik zeker maken, bedankt! 🙂

  • Reply
   Sofia
   23 mei 2019 at 10:23

   Ja Me tooo!!

  Leave a Reply