Ontbijt

Spinazie & kiwi proteine smoothie

Ik hou ervan wanneer smoothies simpel, gemakkelijk én lekker zijn. En ik hou er van om eens groenten aan mijn ontbijt toe te voegen. Deze spinazie en kiwi smoothie is echt heerlijk. Dat extra schepje proteïne poeder maakt het helemaal af..

Mensen die sporten, hebben over het algemeen meer eiwitten nodig dan degenen die dat niet doen.
Je moet proberen eiwitten uit je dieet/voedingsschema te halen, maar soms is het makkelijker en handiger om meer
eiwitten te krijgen door af en toe eens een eiwitshake of smoothie te drinken.
En als een smoothie net zo lekker smaakt als degene die ik hier nu deel,
is het moeilijk om de verleiding te weerstaan. Maar ook voor mensen die niet sporten is dit HET ideale ontbijt. Gezond én lekker. Het schrikt mijn vriendinnen soms af om te zien wat ik eet.. ‘ik lust dat waarschijnlijk niet’ of ‘ik heb daar geen tijd voor’. Maar zolang je het niet probeert, weet je niet wat je mist. Dus neem je blender uit de kast, en PROBEER. 🙂

Spinazie & kiwi proteine smoothie

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - Handvol spinazie blaadjes
  • - 1 kiwi
  • - 4 dadels
  • - 1 schepje proteïne poeder (ik gebruik Whey perfection protein poeder met witte chocolade smaak: www.bodyenfitshop.nl )
  • - 200 ml amandelmelk
  • Afwerking:
  • - Paar pepernootjes (ook te vinden op www.bodyenfitshop.nl of in de Hema)
  • - Zaadjes
  • - Alle soorten fruit
  • - Whey crispy balletjes (www.bodyenfitshop.nl)

Instructions

1

- Mix alles in je blender: spinazie, kiwi, dadels, amandelmelk en een schepje (28gram) proteine poeder.

2

- Blend alles door elkaar. Ik doe er soms nog wat stevia suiker bij of een lepeltje honing. Maar door de zoete dadels is dit eigenlijk niet nodig.

3

- Werk af met allerlei soorten toppings die jij wil.

Notes

Heerlijk en perfect om mee te nemen naar je werk. Geniet!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply