Vind je een volledige ‘carrot cake’ vaak te veel voor jou alleen? Wil je snel iets in elkaar flansen voor je ontbijt morgen vroeg? Dan is deze mini versie iets voor jou! Ik maak dit worteltaartje meestal ’s avonds klaar, laat ze afkoelen en heb ik ’s morgens mijn ontbijtje al klaar. De twee taartjes op elkaar met een schep kokosyoghurt ertussen & erop. Serveren met rood fruit en klaar! Heerlijk, lekker, vers, gezond, voedzaam, … ontbijt!
Verwarm je oven voor op 180 graden. Doe 2 handjes wortelrasp of 2 wortels (geschild) in de keukenmixer en mix fijn. Smelt 20 gram kokosolie in de microgolf. Neem een kommetje, doe alle ingrediënten hier in en meng alles tot een gladde massa. Neem twee bakvormpjes (of cupcake vormen) en doe het mengsel hierin. Zet in een voorverwarmde oven voor een 20/30 tal minuten. Als ze klaar zijn laat je de twee taartjes afkoelen. Maak ondertussen de topping. Doe alle ingrediënten in de keukenmixer en mix tot een glad mengsel. Smeer deze topping tussen & op de carrot cake'jes. Serveer met wat aardbeien, frambozen en kokosyoghurt. Heerlijk met wat kokosyoghurt en fruit erop. Mini Carrot cake
Print Recipe
Ingredients
Instructions
Notes
No Comments