Ontbijt

Appel overnight oats

Het perfecte ontbijt als je de dag wilt beginnen met een stevige maaltijd en GEEN honger meer wil hebben tot de middag. Dan is deze APPEL OVERNIGHT OATS iets voor jou. Smaakt een beetje naar appeltaart 🙂

Je hebt ’s morgens totaal geen werk meer dus geen stress. Deze overnight oats is HET ontbijt voor mensen die het druk hebben of die niet vroeg willen opstaan. Maar die toch wel een lekker en gezond ontbijt willen nuttigen ’s morgens vroeg. Dit kan je perfect ook meenemen naar je werk! Heerlijk om koud te eten of toch tijd over… bak de appeltjes ‘a la minute’ en dan heb je een lekkere combo warm/koud. Je start je dag goed met een MEGA gezond en vullend ontbijt, lekker fris uit de koelkast. Scoren!

Appel overnight oats

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 50 gram havermout
  • - 1 el chia zaad
  • - 250 ml amandelmelk
  • - 2 el soja yoghurt of magere kaas
  • - 1 el stevia
  • - 1 tl honing (ik gebruik bio honing van bij de boer)
  • - 1 tl amandelpasta
  • - 1 groene appel
  • - Snuf kaneel

Instructions

1

Meng 50 gram havermout, 1 el chia zaad, 1 el stevia, 1 tl amandelpasta en 250 ml amandelmelk door elkaar.

2

Doe in een leuk bokaaltje en zet een nachtje in de koelkast.

3

De volgende morgen (of kan je gerust de dag ervoor ook doen en dan even laten afkoelen vooraleer je het in het bokaaltje doet) maak je de appeltjes: schil en snij de appel in blokjes. Meng met kaneel en 1 tl honing.

4

Bak in een steelpannetje of verwarm 5 minuten in de microgolf.

5

De volgende dag werk je het bokaaltje af. Doe de appeltjes op de havermout, nog wat kaneel, lepeltje yoghurt of kaas, wat amandelpasta en wat zaadjes.

6

Smakelijk!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply