Hotspots

Hotspot: ‘Juliette’ Nieuwpoort

Alhoewel ik vaak vertoef in deze hotspot, had ik de kans nog niet gehad om een hotspot-blog over deze fijne plaats te schrijven. Dit plekje is gelegen in Nieuwpoort-Bad, een paar minuten verwijderd van de winkelstraat. Ideaal!

Al bij de eerste stap word je bij Juliette verwelkomt door allerlei lekkers. Je kan hier aanschuiven om te ontbijten, te brunchen, te lunchen, een gezellig koffie te drinken of een taartje te eten. Het is een plaats waar er enorm veel sfeer hangt. In ‘Bar Juliette’ serveren ze gezonde en aantrekkelijke gerechten waarbij er gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten en producten. Dat proef je! Een bar waar je terecht kan voor zoveel lekkers, niet alleen voor een evenwichtige lunch, maar ook voor een gezond ontbijt met yoghurt, granola, vers fruit, sapjes, … Je kan hier ook perfect je eigen ontbijt samen stellen of genieten van één van hun lunchformules. EAT in or TAKE out.

De eigenares, Nele, is een top dame met veel liefde en passie voor het vak. Ze geeft elke dag opnieuw het beste van zichzelf om iets lekkers op je bord te toveren. Mijn favoriete bestellingen? De heerlijke wrap met feta en guacamole, het warm broodje met mozzarella en pesto én natuurlijk de overheerlijke taartjes. 🙂

Dromen jullie ook van gezonde taartjes?! Dan moet je bij Juliette de zoetigheden gaan proeven van Madam Bakster. Je kan zorgeloos genieten van de verschillende lekkernijen: taarten, karamel popcorn, pecanbars, … Deze desserts bevatten geen geraffineerde suikers, dierlijke producten en tarwe. Een echte verwennerij! Je kan er genieten van een gezond dessertje met een warme koffie of je kan ze ook meenemen naar huis.

Heb je een feestje? Of wil je gaan picknicken? Hier kan je op bestelling verschillende ‘baskets’ krijgen: ‘breakfast basket’, ‘brunch basket’, ‘sharing=caring baskets’ (keuze uit broodjes, wraps of een mix van beide), de taarten van Madam Bakster, …  alles is hier mogelijk! Ook kan je hier de granola vinden van ‘I JUST LOVE BREAKFAST’. Deze is echt mijn favoriet. Ideaal om thuis je voorraadpotten mee op te vullen.

Nieuwsgierig én in de buurt? Spring zeker eens binnen bij deze FANTASTISCHE zaak. Het is de moeite waard. Geloof me! 😉

Juliette – Albert 1 Laan 78b, Nieuwpoort Bad
0472 59 91 97 – EET@BARJULIETTE.BE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply