Hotspots

Hotspot: Soep & Zoet

Vorige week gingen we op bezoek naar familie in de Kempen. We hielden nog een tussenstopje in Sint-Niklaas, waar we genoten van een heerlijke brunch. Hotspot ‘Soep en zoet’, met een fantastische slogan: ‘Om je goed te voelen, is evenwichtige voeding belangrijk.’

Je kan hier genieten van ‘zalig gezond’ of ‘zondig zoet’. Zoals ze zelf zeggen, is het een ‘soepbar met een zoete nasmaak’. Je kan ontbijten, brunchen, lunchen of genieten van een lekkere koffie met een stukje taart. Ze serveren er elke dag een zelfbereide vegetarische soep van glutenvrije bouillon. Maar je kan ook altijd genieten van de klassieke tomatensoep met balletjes ­čÖé .

Wij kozen om te brunchen, ‘sharing is caring’. Met deze formule kan je met z’n tweetjes kiezen uit 3 verschillende gerechten op de ontbijtkaart. Wat staat er hier allemaal op de kaart? Smoothiebowl, pancakes, bananenbrood, nachobowl, platbrood met hummus, vegetarische soep, … Eigenlijk teveel om op te noemen. Wij hebben alvast gesmuld! Ga gerust eens kijken op hun site. Daar kan je de volledige menukaart vinden. Telkens staat er ook bij elk gerecht of het glutenvrij, lactosevrij, noten-en pindavrij, veggie of vegan is.

En… wat hier ook zo fantastisch is, is dat je de taarten, soepen of cupcakes online kunt bestellen en meenemen.

Ik zou zeggen, zeker een bezoekje waard wanneer je gaat shoppen in Sint-Niklaas of als je op doortocht bent.

 

Soep & Zoet, Stationsstraat 16, 9100 Sint-Niklaas

info@soepenzoet.be / bestellingen@soepenzoet.be

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply