Ontbijt

Teff proteïne pannenkoekjes

Meestal maak ik mijn pannenkoekjes zelf en vaak met havermout en banaan. Maar deze Teff pannenkoekjes van body en fit, zijn zo lekker en een bron van eiwitten. Delicious, echt om op een zondag morgen je vingers af te likken 🙂

Er gaat niets boven lekkere pannenkoekjes…

Teff is nog niet zo bekend. Teff is eigenlijk een gewas dat deel uitmaakt van de grassenfamilie. De korrels van teff zijn zo klein. Teffmeel is dus altijd volkorenmeel, rijk aan voedingsvezels. Deze pannenkoeken geven je een langer verzadigd gevoel. Perfect voor of na het sporten. Of op je ontbijttafel de zondagmorgen.. Deze pannenkoekmix is gemakkelijk te bestellen bij Body & fit. Meestal de dag na je bestelling aan huis geleverd. Of je kan zelf kiezen wanneer je je bestelling wilt ontvangen en waar. Deze pannenkoekjes zijn echt zo lekker, en I love the taste. Uitgebreid ontbijten of brunchen, dat is toch keer op keer genieten. Dus zeker eens deze mix bestellen. Perfect ook voor de sporters onder ons, of gewoon om eiwitrijk te ontbijten. Ideaal voor iedereen.

 

Teff proteïne pannenkoekjes

Print Recipe
Serves: 5 pannenkoekjes Cooking Time: 20 min

Ingredients

  • - 125 gram Teff & protëin pannenkoekenmix
  • - 1 ei
  • - 250 ml amandelmelk
  • - Pannenkoekenpan
  • - fruit: aardbeien, banaan, bosbessen, frambozen, ...
  • - kokosbloesemstroop, honing, ahornsiroop, ...
  • - 1 schepje kokospoeder

Instructions

1

Meng voor ongeveer 5 pannenkoeken 125 gram Teff & Protëine pannenkoekenmix met 1 ei en 250 ml amandelmelk

2

Mix tot een glad geheel

3

Is je beslag te dik, voeg nog wat amandelmelk aan toe

4

10 minuten laten rusten

5

Nogmaals mixen

6

Bak je pannenkoeken (pan ingevet met kokosolie)

Notes

Wil je kleine pannenkoekjes, kan je een kleinere pan nemen. Of in je grotere pan minder beslag doen. Top met heerlijk fruit die je zelf lekker vindt. Doe over je pannenkoeken wat honing of kokosbloesemstroop. En afwerken met wat kokospoeder... Mmmmm, Yummie!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply