Hotspots

Hotspot: De belegde boterham in Brugge

Dit is mijn favoriet adresje om te lunchen als ik in Brugge ben. Een klein maar zo gezellig knus zaakje in hartje Brugge. In de zomer staan er een paar tafeltjes buiten met een wit tafelkleedje, je voelt je zo even in Parijs 😉 .

Franny, een topmadam die kookt met zoveel passie en liefde. Ze is ook super gedreven, weet wat ze wil en dat voel je zo als je hier binnen komt en zie/proef je in de gerechten die ze samenstelt. Een eerlijke, pure en gezonde keuken. De combinaties blazen mij vaak omver. Bordjes met power, kleur en zoveel smaak. Ook durft ze haar suggestie kaart aan te vullen met een ‘Wereldse keuken’. HELEMAAL mijn ding! I love it! Ik denk maar aan Libanese, Aziatische, Marokkaanse, … gerechten. Echt fantastisch! Ik nam de laatste keer een suggestie: een salade met geitenkaas, gerookte kip en een aubergine salsa. Echt HEMELS lekker.

Ps: voor de zoetebekjes onder jullie (en niet zo gezond 🙂 ) maar ik MOET het delen met jullie. Franny haar ‘crumble’ is TO DIE FOR! Dus bestellen als dessertje als je gaat! Geloof me! Je zal me gelijk geven!

Ben je in Brugge, dan moet je naar dit pareltje gaan om te lunchen! Sippen van een heerlijke homemade limonade en genieten van een fantastische lunch. Hier klopt alles!

Weetje: Franny geeft ook af en toe kookworkshops. Hou haar facebook pagina in de gaten. Ik heb al eens de ‘Aziatische workshop’ meegedaan. Zeker de moeite waard. Maar je moet snel zijn want ze zijn snel volzet. Een aanrader!

Lunchboutique De Belegde Boterham
Kleine St.-Amandsstraat 5
8000 Brugge

Gesloten op zondag

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply