Hotspots

Hotspot: Charlie’s in Antwerpen

Vorige week gingen we een dagje slenteren door Antwerpen.. Wat stond er zeker op mijn lijstje? Ontbijten/brunchen in Charlie’s. Je kan hier werkelijk ALLES! Koffie drinken, ontbijten, lunchen, uitgebreid brunchen, genieten van heerlijke gebakjes, aperitieven én overnachten. Ben je in Antwerpen, reserveer dan zeker een tafeltje in deze hotspot Charlie’s.

Toen ik belde om te reserveren, was het er al volzet, maar de super lieve gastvrouw Charlotte zorgde toch dat we een plaatsje voor 2 konden bemachtigen. Toen we er zondag morgen aankwamen, konden we direct plaats nemen aan de grote tafel. We genoten van een heerlijk uitgebreid ontbijt: Healthy toast met hummus & avocado, toast met zalm, eitjes, kokosyoghurt met vers fruit & granola, verse gember sap, … en natuurlijk fantastisch lekkere koffie’s!! Want hier staan er echt super veel op de kaart. Zo heb je keuze uit een hélé lijst aan warme koffies met allerlei soorten melk (rijst-, haver-, spelt-, kastanje haver-, quinoa-cocos-, …). Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Ook heb je hier keuze uit koude koffies, frisse biologische thee’s, frisdranken en zalige aperitiefjes (mijn favorietje is de ‘Kiss my Rhuharb’ gecombineerd met een yummie groententapenade) 😉 . Op het menu staan er ook slaatjes, panini’s, dagverse quiche en soep, taart & cake, .. Dus zoveel keuze hier bij Charlie’s.

Charlotte is echt een ‘waauuuw’ madam met een lieve en vriendelijke aanpak. Ze heeft al veel plaatsjes in de wereld gezien (waaronder een grote rondreis doorheen Zuid-Amerika & Cuba), en dat voel je als je hier binnen komt. De invloeden komen terug in het eten, de koffie’s, .. Het is een zaak met een ziel, gerund door een sterk  & fantastisch team. Je komt hier tot rust, wordt verwend tot en met, … Hier voel je je goed.

Dus coffee lovers.. this is the place to be.

Weetjes:

  • Ze hebben er sinds kort een guesthouse bij! Dus ideaal om een weekendje Antwerpen te boeken, slapen in een luxueuze loft, in het prachtige en bruisende Zuid.
  • Hier kan je heerlijk ontbijten, lunchen of genieten van een uitgebreide aperitief.
  • Ze hebben al een aantal keren de award gewonnen voor ‘Best Coffee Bar’ !! 🙂
  • Gelegen in het prachtige Zuid. Super leuk om te slenteren door de straten, met fantastisch mooie gebouwen en plekjes.

 

 

Volkstraat 46
2000 Antwerpen

03/437.38.27

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply