Hotspots

Hotspot: Milis Foodboutique Veurne

We hebben een tijdje gewoond in Veurne toen we net gingen samen wonen. Een leuk & knus appartementje aan het water. Maar wat ik daar toen enorm miste was zo een tof adresje om te ontbijten of te lunchen. Waar je een gezond ontbijtje kon vinden, dat helemaal mijn ding is.  Maar vorig jaar kwam daar verandering in (jammer genoeg zijn we al verhuisd naar Nieuwpoort 🙂 ). Milis Foudboutique. Een hip(ster) tentje waar je terecht kan voor allerlei lekkers. Gezond of gewoon lekker zondigen. 

ORIGINAL – DELICIOUS

Het ontbijt bestaat uit verschillende formules: Milis ontbijt (basis), Healthy ontbijt, Powerfood ontbijt of de Milis Royale. Genoeg keuze dus! Ik ging twee weken geleden voor het Powerfood ontbijt. En het was heerlijk! Lekker omeletje met spinazie, yoghurt met granola en vers fruit, een green smoothie & een heerlijke cappuccino. We hebben genoten met paar dametjes samen. Niet veel tijd? Geen probleem, je kan ook losse dingen kiezen van de kaart 🙂 . Mijn favoriet? De banana twist.

Voor de lunch maak je de keuze uit bagels & ‘yummie’ salades. Er is ook een huisgemaakte spaghetti bolognese en verse dagsoep.

Je kan ook iets gaan afhalen. Bestel hier één van hun lekkere bagels of salades om mee te nemen!

Maar wat dit pareltje zo speciaal maakt zijn hun fantastische freakshakes (vanille, aardbei, banaan, oreo, chocolade, …). Ze zien er echt magisch uit. Allerlei zoetigheden samen. Je hebt hier ook nog andere ‘sweets’: huisgemaakte brownie, ambachtelijke taarten, donuts, pancakes, ijsjes & milkshakes. Ook kan je hier zeker genieten van een lekker kop koffie, cappuccino, allerlei soorten latte’s met extra toppings en siroopjes. Gewoonweg super!

Iets extra? Op zondag is er een uitgebreide brunch. Geloof me, ik heb al foto’s gezien, en het ziet er fantastisch uit! Dit staat ook nog op mijn To Do lijstje 😉 .

Het is hier gezellig vertoeven. Ga zeker eens langs! Als het mooi weer is, kan je genieten op hun leuk voorterrasje. Het is een uniek concept in Veurne. Nyk, een toffe, mooie en lieve meid die jullie met héél veel plezier en charme zal ontvangen. Je voelt je direct thuis, relaxt en je hebt hier enkel en alleen maar tijd om te genieten. Just the way I like it 🙂 .

Nog een klein extraatje, wel totaal niet te maken met ‘food’ maar I’m in LOVEEE met de tafels die er staan. Blijkbaar heeft haar ventje deze zelf gemaakt. TOP!

Milis Veurne, Grote Markt 20, 8630 Veurne

info@milisveurne.be

058 / 59 72 20

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply