Hotspots

Hotspot: Alfons

Oooh wat hou ik ervan om op een koude herfst dag een lekkere koffie en een gezond taartje te gaan eten. Of om heerlijk te gaan lunchen… Als je in De Panne bent, moet je zeker eens een stop houden bij ‘Alfons‘. Claire en haar mama Véronique zijn twee schatten van dames, die deze prachtige zaak vol passie uitbaten…

Een perfecte zondag

Op zondag morgen ga ik vaak sporten. De dag goed beginnen met een uurtje intens zweten, I love it. En daarna afsluiten met een gezonde lunch, natuurlijk op verplaatsing 😉 . Want ik en mijn mannetje houden ervan om de zondag middag allerlei leuke zaakjes af te schuimen om iets lekkers te eten of een heerlijk warme koffie te gaan drinken. ALFONS, is ook één van onze favorietjes. Je voelt je hier thuis en er heerst een gezellige sfeer.

Hier kan je genieten van verschillende soorten koffie, warme chocolade melk met verschillende toppings, theetjes, apero’s, homemade ice-tea, … Ook staan er telkens een aantal suggesties op de kaart voor de lunch. Wij namen vorige zondag de quiche met ratatouille en een butternut-aardpeer soepje. Mmmmmm, zo lekker. Je proeft dat dit met liefde gemaakt is, en alles is hier home made! Maar hun troef, dat is dan persoonlijk, zijn de fantastische huisgemaakte taarten. Claire kan er wat van. Voor ieder wat wils, van gezond tot zoet: ‘vegan cheese cake’, ‘meringue met slagroom’, ‘amandeltaartje met rode vruchten’, ‘carrotcake’ (MIJN FAVORIET 🙂 ), … En nu zijn er de ‘winter specials’. Ik nam zondag de ‘Kurkuma latte‘, maar één woord: Verrassend lekker. Een kruidig lekker warm winter drankje.

Kortom bij Alfons vind je het allemaal, gewoon TOP. Dus ga zeker eens langs en geniet!

Alfons, Nieuwpoortlaan 10, 8660 De Panne

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply