Niets leuker dan aperitieven toch? Met vrienden, familie of gewoon met z’n tweetjes. Met een heerlijk drankje (bij mij is dit vaak een lekkere gin-tonic 😉 ), en natuurlijk wat hapjes…
Wij houden van aperitieven met veeeeeeel tapas 🙂 . Mijn mannetje eet graag de vettige snacks maar met deze dipkoekjes kan ik hem toch bekoren. Hier het receptje voor deze koekjes, die gemaakt zijn van een simpele wrap. Lekker om in je hummus, guacamole, tapenade, … te dippen.
Dipkoekjes
Print RecipeIngredients
- 1 wrap ( heb je een 10 tal koekjes)
- Kruiden: paprikakruiden, anijspoeder, provençaalse kruiden, pilipili, grof zeezout
- Olijfolie (2 eetlepels)
Instructions
Je neemt 1 wrap
Giet er wat olijfolie over
Strooi al je kruiden erop
Daarna snij je het in kleine 'pizza vormpjes'
Dan in een voorverwarmde oven, op 180 graden. Blijf er best bij, want dit moet er echt niet lang in (5/10min)
Als ze een licht bruine kleur hebben, zijn ze klaar
Haal ze uit de oven, laat ze wat afkoelen
Notes
Heerlijk krokant, fantastisch qua smaak (vooral met die anijskruiden erop) en mijn favoriet erbij is een heerlijke hummus! Maar ik ben een hummus 'addict' 🙂
No Comments