Hotspots

Hotspot: ‘Granola & Co’

Bestaat er een betere manier om de dag te starten dan met een uitgebreide ontbijt/brunch? Zondag was het bij ons thuis te doen. 🙂

Het ideale excuus om vrienden uit te nodigen, te nippen van een gezond fruitsapje,  te smullen van lekker & véél eten & uren aan tafel zitten. Wat was er zondag extra fantastisch aan? Ik moest NIETS doen, alles kwam gewoon aan huis… De super lieve Delphine, van ‘Granola & co’ kwam een ontbijtbox leveren. Een dame met zoveel passie voor lekker en evenwichtige voeding. Echt ‘food for your soul’! #instahappiness 😉 Ze werkt met de allerbeste producten, fantastische partners en haar ontbijt is enorm gevarieerd. Het was gewoon AF! Alles was tot in de kleinste details verzorgd.  Ze werkt samen met haar vriend, patissier Stephan Destrooper. Je denkt waarschijnlijk, dat is dan toch niet allemaal zo gezond. Maar het ontbijt is zodanig gevarieerd, dat er voor iedereen wat wils is. Je kan genieten van haar heerlijke ZELFGEMAAKTE granola (gewone of glutenvrij) die by the way OVERHEERLIJK IS. Er was vers fruit, natuur yoghurt (die zoooo romig is), … Maar ook fantastisch vers brood (bruine en witte pistolets, sandwiches, ciabatta brood, kleine boterkoekjes), beleg (hesp/kaas/salami/kippenwit). Er zat ook homemade ‘chocolade sweets’ (pralines, melocakes, …) in van hun eigen chocolade lijn ‘Choc You’. Zoveel keuze. En geef nu toch toe, het hoeft ook niet altijd gezond te zijn. De combinatie tussen healthy en wat hartige & zoete dingen is zeker en vast toegelaten op zondag morgen 🙂 ! Vergeet nooit, het draait allemaal rond je balans vinden.

‘Granola & co’ is gewoon een ervaring op zich en moet je geprobeerd hebben. Laat je maar eens verwennen.

Weetje: nu levert Delphine het in prachtige & handige boxen, maar deze zomer zullen jullie ‘ontbijt pick-nick manden’ kunnen bestellen. Fantastisch concept vind ik. Genieten van een heerlijk ontbijt bij zonsopgang met vrienden op het strand.. Super toch!

Weetje: De ontbijtjes kunnen zowel voor families vanaf 4 personen of voor groepen tot 250 personen. Alles volledig op maat! Dus ideaal als je een feest wil geven, en eens iets totaal anders wil doen!

Weetje: Granola & co is ook het lekkerste ontbijt van Vlaanderen.

Extra en laatste weetje 🙂 : Ze werken samen met alleen maar Toppers: Dierendonck (Slager), SILO architectuur atelier, Keramiek Isabellesissau, Gentiel (brood door Stephan Destrooper), Patissier Stephan Destrooper, ’t Molentje (koffie), Choc-you (Chocolade concept Stephan Destrooper),

Kortom, met ‘Granola & Co’ is het altijd FEEST op tafel! Want geef nu toe, ‘het ontbijt’ is toch de leukste maaltijd van de dag! En voor mij de belangrijkste 😉 Dus surf naar haar website: www.granola-en-co.be, of mail naar delphine@granola-en-co.be & bestel jouw ontbijt/brunch op maat. Ideaal voor een feestje, een originele babyborrel, verjaardag, … Noem maar op. Het is een beleving op zich! Ik ben alvast grote fan van dit concept & van deze TOP madam!

GRANOLA & CO

Strandlaan 286, 8670 KOKSIJDE

0491 88 99 14

delphine@granola-en-co.be

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply