Ontbijt

Romige appel karamel shake

Wat ik vaak eet als ontbijt is een snelle proteïne smoothie. Eentje met spinazie, courgette, … Want, hey, you have to eat the GREEN STUFF. Maar soms is het tijd om eens te variëren. Appeltjes & kaneel vind ik een heerlijke combo. Dus laten we hier een shake van maken. Om het extra romig te maken, voegde ik er wat cashew noten aan toe. Om het een ‘gezouten karamel’ smaak te geven, mag er wat zout bij. Het klinkt raar, ik weet het… Maar trust me, verrukkelijk! Ik probeer altijd uit, schrijf het op en als het de moeite waard is kan ik hem nog eens maken. En daarom verdient deze shake een plaatsje op mijn blog 😉

Dit ontbijtje staat in de winter vaak op mijn ontbijt menu. Je kan dit perfect de dag ervoor maken zodanig dat je ’s ochtends weinig tijd verliest. Het is echt in 2 minuten klaar. Geniet ervan!

Romige appel karamel shake

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 20 g cashew noten
  • - 160 ml amandelmelk
  • - 5 dadels
  • - 1 zoete appel
  • - 1 tl kaneel
  • - 1/2 tl zout
  • - 1 tl vanille aroma
  • Afwerking: 2 el granola, 1 el rozijntjes en kaneel

Instructions

1

Schil de appel en verwijder het klokhuis. Mix alle ingrediënten in de blender en klaar.

2

Ik voeg wat granola, rozijntjes en kaneel eraan toe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply