Gebakken perzik uit de oven. Mmmmm!! Zonder vetstoffen, enkel maar lekker warm fruit.
Ideaal als ontbijtje op zondag, dessertje in de namiddag of een gezonde afsluiter op jou etentje. Als je het gebruikt als afsluiter dan zou ik de kwark vervangen door ricotta en lepeltje honing. Dat geeft een vollere smaak.
Heerlijk toch dit soort receptjes.. gemakkelijk, gezond, zomers en mega lekker van smaak.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de perzik in twee gelijke helften en verwijder de pit. Leg ze op wat bakpapier, strooi er 1 tl kokosbloesemsuiker, snuf kaneel en snuf zeezout over. Afwerken met wat pompoenpitten. Dit mag 15/20 tal minuutjes in de oven. Werk af met kwark of yoghurt, aardbeien en eventueel wat granola. Een extraatje? Leg wat verse rozemarijn op de perzik voor je ze in de oven stopt.Perzik uit de oven
Print Recipe
Ingredients
Instructions
Notes
No Comments