Hotspots

Hotspot: Epiphany’s kitchen Gent

Jep, dit adresje verhuis ik mee naar Nieuwpoort! Helemaal mijn ding, qua interieur, beleving, losse sfeer, … Maar vooral het eten! Epiphany’s Kitchen is een mega concept die in de volledige lijn wordt doorgetrokken! Groenten staan hier in de kijker!

Ik ging met de meisjes shoppen in Gent & dit adresje stond op mijn lijstje op nummer 1 om te gaan ontdekken. Hun motto: ‘Nothing can beat veggies!’ Ze werken met pure, verse en eerlijke producten. Wat is het leuke hier? Je eet een gezonde pizza of pasta op basis van de ‘yucca wortel’. Heerlijk gewoon! Alles is geïnspireerd door groenten, zelfs hun cocktails en sapjes! I LOVE it! Wat ik hier een groot pluspunt vind, is dat hun basisgerechten vegetarisch zijn, maar dat je er altijd iets van vlees, vis, eitje, … erbij kan bestellen. Voor mensen, zoals Jochen 🙂 die totaal niet ‘veggie’ aangelegd zijn 😉 . Dus hier neem ik hem mee naar toe! For Sure! Kijk op hun website waar je hun menu kan vinden en reserveer een romantisch tafeltje voor 2 of met de girls!

Welcome

Epiphany’s Kitchen
Burgstraat 10, 9000 Gent

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply