Hotspots

Hotspot: Hümm – House of Hummus

Zoals velen onder jullie wel weten, ben ik een echte ‘hummus addict’. Deze bar, is dan ook echt iets voor mij. Hümm, een huis vol hummus. Kan het nog beter? 🙂 Voor diegene onder jullie die dit nog niet weten.. Hummus bevat water, kikkererwten, tahini (sesampasta), olijfolie en citroensap. Kikkererwten bevatten ook calcium dat bijdraagt aan een goede botgezondheid. Ook kan dit helpen om je cholesterol te verlagen.

Best Hummus in town!

Hier kan je terecht voor heerlijke verschillende soorten zelfgemaakte hummus. Die worden geserveerd bij natuurlijke wijnen, bieren of andere drankjes. Je kan er ook terecht om enkel te aperitieven.

Toen mijn hubby en ik een weekje geleden in Antwerpen waren, hadden wij zin in een lekkere apero. Dit is de perfecte plek.. We gingen voor een heerlijke cider en een biertje. En kozen voor ‘date night‘, romantisch toch? 🙂  In deze formule kan je kiezen tussen de verschillende soorten hummus (klassiek, basilicum, curry, rode biet, koriander, …) en je kiest er twee uit. Je kan perfect ook gaan voor de ‘happy single’ (1 soort dip hummus) of ‘Ménage a trois’ (3 soorten dip). Leuk toch?!

Heb je grote honger, er is ook zoveel keuze aan toasts met zelfbereide hummus en lekkere toppings geserveerd op barbari-brood. Ze combineren verschillende keukens van het Midden-Oosten, Azië en Eruopa. Hier zie je echt dat ze oog hebben voor detail. Echt TOP.

En niet te vergeten, iedereen is er zo vriendelijk. Je ziet dat ze dit doen met liefde en hun passie voor hummus. Ook vertoef je hier in een prachtige omgeving, vol natuurlijke materialen en groen. Ons zien ze daar zoiezo terug! Dit ‘hummus huisje’ mag zeker naar onze de kust komen. 🙂

Hümm, Kronenburgstraat 90, 2000 Antwerpen

info@hummantwerp.be

Maandag en dinsdag gesloten

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply