Ontbijt

Warm havermoutje met rood fruit

Warm ontbijtje, zo lekker en ideaal tijdens deze koude dagen.. Havermout met rood fruit is altijd een goede combinatie.

En wat dit havermoutreceptje zo lekker maakt, is echt de ‘witte chocolade proteine poeder’. Geloof me, dit geeft het een verrassende smaak! Ik werk af met wat banaan en aardbeien topping. Extra fruit = extra vitaminen.

Ik doe ’s morgens altijd bij mijn havermout 1 schepje proteine poeder. Heerlijk én extra proteïnen. Geeft je meer energie en heb je minder honger doorheen de voormiddag. Mijn ontbijtje werk ik vaak af met wat crispy bolletjes. Dit geeft een extra krokante toets aan je gerecht.

Dit is echt mijn favoriete combi en daarom deel ik dit graag met jullie. Dus bestel snel jullie proteïne poeder online en probeer uit. Ik kies meestal voor body en fit shop. Je kan hier kiezen welke smaak je lekker vindt: witte chocolade, vanille, cookies, chocolade, aardbeien-kiwi, pindakaas-…. Immens veel keuze!! 🙂

Warm havermoutje met rood fruit

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 40 gram havermout
  • - 200 ml amandelmelk (rijst of soja melk)
  • - 1 scoop proteïne poeder (ik gebruik altijd witte chocolade van body en fit)
  • - 30 gram bevroren rood fruit
  • - 2 theelepels honing
  • - afwerking: 5 aardbeien, 1/2 banaan, crispy bolletjes en 1 passievrucht

Instructions

1

Neem een pannetje, en doe daar je rood fruit in met wat kokosolie. Zet op een laag vuurtje en laat het bevroren fruit lichtjes smelten.

2

Doe daar je twee theelepels honing bij.

3

Daarna voeg je de amandelmelk aan toe, en je havermout.

4

Laat dit even op een laag vuurtje staan, maar roer wel af en toe erdoor.

5

Voeg daar 1 schepje proteïne poeder aan toe en laat nog even opwarmen op het vuur.

6

Snij je aardbeien en banaan in fijne stukjes.

7

Neem een mooi kommetje, giet je havermoutje erin, en werk af met het fruit en je crispy bolletjes.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply