Drankjes, sapjes & smoothies/ Sport

Juice it up!

Na al die feestmaaltijden, apero’s, ijstaarten, … was het voor mij hoog tijd geworden voor een detox kuur. Ik volgde de ‘happy cleansing’ van Rens Kroes. Een Nederlandse top madam met oog voor lekker, mooi en gezond eten. Al haar ‘power food recepten’ zijn gebaseerd op onbewerkte producten die gezond zijn en heerlijk smaken. Ik ben grote FAN 😉 !!

Af en toe eens je lichaam reinigen doet wonderen. Je gaat er van stralen! Hier vermijd je zuivelproducten, suiker, vis, vlees en ja.. ook alcohol 🙂 . Ik deed de cleansing twee dagen. Een kuur van sappen. Perfect om je spijsverteringsstelsel even wat rust te geven!

Ik kreeg voor mijn kerst een gloednieuwe sapcentrifuge waarmee ik nu de lekkerste sappen in elkaar kan flansen. Als je op voorhand alle ingrediënten gaat halen, valt het qua werk heel goed mee. Het is een kwestie van organisatie. Ik maakte de sapjes altijd de avond voordien. Zo kon ik ze perfect meenemen naar het werk. Vooraleer ik er aan begon, dacht ik: geen vast voedsel? Ik zal ongetwijfeld honger hebben? Tijdens de kuur merkte ik dat het beter is meegevallen dan mijn verwachtingen. Veel water drinken tussendoor is echter wel de boodschap.

Willen jullie een dagje detoxen? Of meerdere dagen? Rens heeft voor jullie een kuur opgesteld: ‘Cleanse à la Rens’. Yummie sapjes zoals ‘shot of joy’, ‘Juicy Lucie’, ‘Happy Belly’, ‘Hottie’, ..

Ik herhaalde het schema elke dag. En geloof me, de sapjes smaken heerlijk! Dus haal die juicer in huis of heb je al ééntje? Kijk dan zeker op haar pagina en aarzel niet om de detox kuur te starten. Op Rens haar pagina vind je trouwens ook super lekkere gerechten en tips voor een ‘healthier life’. Echt een inspiratie!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply