Als je ice-tea koopt in de supermarkt bevat deze vaak enorm veel suiker. Wees creatief en ga zelf aan de slag.
Dit recept is totaal niet moeilijk om te maken & is enorm snel klaar. Je pimpt je tafel in een handomdraai met een héérlijke ‘jar’ zelfgemaakte Ice-tea. Het geeft dat ietsje extra en het is gezond! Een frisse dorstlesser. Serveer ijskoud!
Homemade ice-tea van bosbessen
Print RecipeIngredients
- - Water
- - 2 zakjes thee smaak bosbessen
- - 4 el stevia
- - 1 el kokosbloesemsuiker
- - 2 sneetjes citroen
- - 1 groot handje bosbessen
- - 10 frambozen
- - 6 Ijsblokjes
- Afwerking: ijsblokjes, 1 aardbei, 2 framboos, 5 bosbessen & takje munt
Instructions
Je laat water koken in je waterkoker.
Neem een grote kan, doe hierin de twee zakjes thee in, stevia, kokosbloesemsuiker, citroen en bosbessen.
Giet hier nu het kokend water over. Zorg dat je de kan niet helemaal vol doet, dat er nog ijsblokken in kunnen.
Laat afkoelen en trekken in de koelkast.
Als de thee wat afgekoeld is, doe je de bosbessen & de frambozen erin. Zet dit terug in de koelkast.
Serveer met veel ijs, een aardbei (die je in twee snijd), framboos, bosbessen en takje munt.
Notes
Ik maakte nu ice-tea van bosbessen thee. Maar je kan dit met allerlei soorten thee maken. Welke smaak dat jij het lekkerste vindt!
2 Comments
Inge smets
24 januari 2019 at 13:47Ziet er lekker uit
Sofia
28 januari 2019 at 09:27Dankje Inge!!