Zalig om op regenachtige herfstdagen je dag te starten met een warm drankje vol met smaken..
Ik drink het vaak ’s morgens en probeer mijn ontbijt dan wat uit te stellen tot wanneer ik ‘echt’ honger heb. Niet altijd even gemakkelijk want wij zijn zo geprogrammeerd dat we op een vast uur eten. Het kan je lichaam eens goed doen, om dat hongergevoel terug te voelen. Want zeg nu zelf, vaak eten wij toch wel omdat we ‘goesting’ hebben, en niet omdat we echt honger hebben. Toch? Bij mij is dat wel zo. Ik eet gezond maar vaak betrap ik mezelf dat ik eigenlijk een te grote portie eet. Mijn maag zegt nooit stop 😉 . Dus daarom leg ik mezelf op (vooral tijdens de week) om pas te eten wanneer ik echt honger heb. Dus zeker eens bij stil staan en proberen.
Liefs!
Sofie
Giet 250 ml water in een tas met een zakje Chai thee en laat dit even trekken. Je kan perfect ook een andere soort thee gebruiken. Maar het smaakt het lekkerst met een echte specerijen thee. Ondertussen verwarm je de amandelmelk in een pannetje en voeg je er wat kaneel en honing eraan toe. Daarna smelt je 1 el kokosolie in de microgolf. Neem een blender. Mix nu de chai thee, warme amandelmelk, kokosolie, hennepzaad, honing, stevia en kaneel. Doe dit ongeveer 1 minuutje. Er ontstaat een lichtje schuimlaag. Serveer met wat kaneel on top. Amandel chai latte
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments