Dit is een glutenvrije broodje op basis van amandelen.
Echt heerlijk en zonder schuldgevoel brood eten. Zowel top met iets hartig erop: zoals een eitje, kippenwit, avocado, rode bieten hummus, … Of met lekker zelfgemaakte jam of choco ;). Het broodje kan je in sneetjes snijden en bewaart zeker 1 maand in de diepvries. Dus zin in een sneetje brood, kan je het de avond ervoor gewoon eruit halen.
Verwarm de oven voor op 175 graden. Week het chiazaad even in een schaaltje met wat water in. Roer goed en zet even opzij. Neem een beslag kom, doe hierin de amandelmeel, kokosbloem, bakpoeder en chiazaad. Meng dit goed door elkaar. Smelt de kokosolie. Kluts dit samen met de eieren en de appelazijn. Meng nu de droge en de natte ingrediënten door elkaar. Vet een bakvorm/cakevorm in of bekleed met bakpapier. Giet het beslag hierin. Werk af met grof zeezout, verse tijm, sesamzaad, pompoenpitten en zonnebloempitten. Zet 30 min in de oven.Amandel broodje met zaadjes
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments