Ontbijt

Pompoen Yoghurt bowl

Ik hou ervan om groenten in mijn ontbijt te stoppen. Dit maakt je ontbijt net iets meer vullend en ben je langer verzadigd. Het is herfst, dus de tijd van de pompoenen en butternut…

Als ik wat leftover pompoen heb (meestal van de avond ervoor, ik maak altijd teveel ­čÖé ). Stop ik het in mijn blender, samen met soja yoghurt en snuifje kaneel. Ik gebruik hier sojayoghurt, maar je kan het perfect maken met gewone, Griekse yoghurt of magere kaas. Top het met wat jij lekker vindt qua fruit.

Pompoen Yoghurt bowl

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 200 gram soja yoghurt
  • - Snuifje kaneel
  • - 1 el stevia (optioneel als je houd van zoet)
  • - 200 geroosterde pompoen (ik rooster ze de avond ervoor)
  • - 1 el ahorn siroop
  • - 1 el amandelpasta
  • - 4 dadels (ontpit)
  • - 1 el prote├»ne poeder smaak vanille (optioneel)

Instructions

1

De stukjes pompoen rooster je de avond ervoor en laat je afkoelen.

2

Simpel: alles in je blender, mixen, in een leuk kommetje gieten en klaar!

3

Toppen met wat granola en fruit.

Notes

Dit receptje gaat zowel met pompoen als met butternut.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply