Hummus is a gateway food to everything else in your refrigerator.
Ik hou van deze quote, want voor mij is dit waarheid. Ik ben een ECHTE hummus addict! 🙂 Ik zou dit overal bij eten! ZO erg, dat ik zo een héél potje uitlepel. Hahahaha, dat is natuurlijk ook niet zo gezond. Maar deze hummus met zongedroogde tomaten is echt verrassend lekker, en super om als hapje te serveren. Een vegetarische lekkere dip!
Smakelijk! En geniet..
Hummus met zongedroogde tomaten
Print RecipeIngredients
- - 200 gram gekookte kikkererwten
- - 100 gram zongedroogde tomaten
- - 1/2 rode paprika
- - Klein stukje rode peper (zonder zaadjes) of je gebruikt snuifje pili pili
- - 50 ml olijfolie
- - 1 el tahin (sesampasta)
- - 1 tl oregano
- - Klein handje verse koriander
- - 1 teentje look
Instructions
Snij de paprika in fijne stukjes, neem je keukenmixer of je blender.
Doe al je ingredienten hierin, en mix dit tot een fijn mengsel.
Is het te dik van textuur, doe er nog wat olijfolie bij.
Notes
Schep dit in een leuk kommetje, en doe er een lekker dipkoekje bij. Of heerlijk op je boterham.
No Comments