Mexican vibes! Dit moet je proberen! Hiermee scoor je op je party tafel! Schep alle 5 laagjes op met een schijfje komkommer of een tortilla chip! Je zal het je niet beklagen.
Een smaakbommetje!
De combinatie van de 5 ingrediënten samen. Mmmm! Leuk om te serveren als apero hapje of ik neem het ook vaak mee naar mijn werk als lunch.
Stoof de zwarte bonen aan met 1/4 fijngesneden rode ui in wat olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Roer goed door elkaar. Na een 5 tal minuutjes prak je het met een vork wat plat tot een grove puree. Zet even aan de kant. Snij twee plakjes cheddar kaas in fijne reepjes of rasp een stukje verse cheddar kaas. Zet even opzij. Snij 1 tomaat en 5 kerstomaatjes fijn. En meng dit met 1/4 rode ui, olijfolie, peper en zout, chili kruiden en sap van 1/2 limoen. Daarna neem je een leuk kommetje: voeg onderaan de grove puree van de bonen, gesneden cheddarkaas en dan het tomatenmengsel. Meng nu 150 gram Griekse yoghurt met fijngesneden bieslook en peterselie, peper, zout en komijn. Meng alles goed door elkaar en het yoghurt mengsel mag nu op het tomatenmengsel. Werk af met 2 fijn gesneden pijp ajuintjes. Serveer met schijfjes komkommer en wat tortilla chips! 5 laagjes bonen dip
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments