Knabbels/ Lunch

Radijzen tzatziki

Een party dip voor bij de barbecue, beleg voor op de boterham, een topping op gepofte zoete aardappel, … Met deze Radijzen tzatziki kan je alle kanten mee uit en het smaakt ongelofelijk lekker!

Een topper voor deze zomer! Lekker fris, heerlijk met een cracker of rauwkost!

Zelfs als broodbeleg of tussen een wrap met wat warme kip. Hemels!

Radijs Tzatziki

Print Recipe
Serves: 1 potje Cooking Time: 5 min

Ingredients

  • - 10 radijzen
  • - Platte peterselie
  • - Verse bieslook
  • - Peper en zout
  • - 100 gram Griekse yoghurt
  • - 1 teentje look
  • - 1/2 limoen sap
  • - Chili kruiden

Instructions

1

Rasp de radijzen met een rasp fijn. Laat even uitlekken en leg ze in wat keukenpapier. Pers het meeste vocht eruit.

2

Voeg nu alle ingrediënten samen en meng alles goed door elkaar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply