Knabbels

Hapje: Hamrolletje met geitenkaas, peer en dadel

Eenvoudig en in 10 minuten klaar.

De feesten komen eraan. Wat hou ik van deze tijd. Deze rolletjes van ham, geitenkaas, geroosterde peer en dadel zijn SUPER lekker. De combinatie peer, geitenkaas en het zoete van de dadels echt top. Zeker een aanrader om klaar te maken. Gemakkelijk, licht en het oogt feestelijk. Prik er eventueel nog wat houten prikkers in om het nog meer ‘party proof’ te maken.

Ook een fantastisch idee om mee te nemen in je lunch box.

Hapje: Hamrolletje met geitenkaas, peer en dadel

Print Recipe
Serves: 8 rolletjes Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 8 schelletjes coppa (of prosciutto ham)
  • - 4 dadels
  • - 1/2 peer
  • - Rucola salade
  • - 150 gram geitenkaas (smeerbaar)
  • - Peper, zout, sumac (Midden-Oosters kruid)

Instructions

1

Snij de peer in fijne reepjes en bak in de grill pan kort aan en kruid met peper, zout en sumac kruiden. Niet te lang zodanig dat de peer niet te zacht

2

wordt. Snij de dadels in fijne reepjes, leg wat rucola sla klaar.

3

Neem een schelletje coppa, daarop doe je 1 tl geitenkaas en smeer open.

4

Beleg het met de reepjes peer, dadel en wat rucola. Geef er nog een draai aan met de pepermolen en rol op.

5

Serveer het op nog wat extra sla.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply