Gezonde baksels/ Ontbijt

Koolhydraat arm bananenbroodje met pinda topping

Eet dit broodje met pindakaas on top, extra kaneel en fruit. 1 van mijn favoriete ontbijtjes.

Dit bananenbroodje is koolhydraat arm en glutenvrij doordat ik amandel- en kokosmeel gebruik. Ik voeg ook geen extra suiker eraan toe. Dit broodje is al zoet genoeg door de bananen & de stevia. Zo gemakkelijk en snel klaar! Het ideaal tussendoortje of ontbijt. Enjoy!

Koolhydraat arm bananenbroodje

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 60 min

Ingredients

  • - 80 gram amandelmeel
  • - 80 gram kokosmeel
  • - 2 eieren
  • - 3 rijpe bananen
  • - 1 el bakpoeder
  • - 2 el stevia (of andere soort zoetstof)
  • - 1 el vanille vegan vanille proteïne poeder (optioneel)
  • - Snuf zeezout
  • - 1 tl kaneel
  • - 1 handje pecannoten
  • - 2 el pompoenpitten

Instructions

1

Mix alle droge ingrediënten en mix alle natte ingrediënten.

2

Voeg nu alle droge en natte bij elkaar. Meng goed door middel van een klopper of je keukenmachine.

3

Doe in een bakvorm met bakpapier in.

4

Zet 50 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Notes

Eet dit broodje met pindakaas on top, extra kaneel en fruit. 1 van mijn favoriete ontbijtjes.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply