Knabbels

Cheesy dip met maistortilla’s

Ik kreeg dit YUMMIE receptje van een vriendin van mij.. Ik dacht direct, dit Mexicaans hapje verdient een plaatsje op de blog. Deze cheesy dip is echt zo lekker, gemakkelijk om te maken én geeft kleur aan je tafel. Je gasten zullen er dol op zijn. Een klein beetje Mexico bij jouw thuis. 🙂

Cheesy dip met maistortilla's

Print Recipe
Cooking Time: 5 min

Ingredients

  • - 1 philadelphia natuur light
  • - Snuifje peper en zout
  • - 2 el ketchup
  • - 1 tl pilipili
  • - 1 tl komijnpoeder
  • - 1 el Provençaalse kruiden
  • - 1 tl paprikapoeder
  • - 1/2 rode paprika, groene paprika, gele paprika
  • - 2 pijpajuin
  • - 1 zak maistortilla chips (natuur) of met zelfgemaakte crackers

Instructions

1

Doe de philadelphia kaas in een kom en doe de ketchup en al de kruiden erbij. Maak het wat spicy (je kan in plaats van gewoon ketchup ook de spicy ketchup gebruiken).

2

Neem een mooie schaal, wrijf dit open.

3

Snij de 3 gekleurde paprika's en de pijpajuintjes in fijne stukjes. Strooi dit over de kaas.

4

Als je gasten er zijn, werk je af met de tortilla chips, als het snel moet gaan. Maar dit is ook lekker met zelfgemaakte crackers of brood.

Notes

Wie graag verse garnalen eet, kan er nog wat over strooien.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply