Knabbels/ Lunch

Hapje: Brie appel spiesjes

Dit hapje is ’the BOMB’ 🙂

Een zoute smaak door de ham.

Een zoete smaak door de honing

Een frisse smaak van de groene appel.

Een romige smaak door de kaas.

Mijn gasten waren er zot van.. Gebruik gerust een ander soort kaas die je graag lust.

Brie appel spiesjes

Print Recipe
Serves: 10 Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 1 groene appel
  • - 1 klein handje sla naar keuze
  • - 200 gram brie
  • - 6 plakjes gandaham of proscuitto
  • - 1 el honing
  • - Sap van 1 citroen
  • - Zwarte peper
  • - Zeezout

Instructions

1

Snij de appel in 10 partjes. Besprenkel het met wat citroensap (voor de kleur).

2

Snij de brie in plakjes even groot als je partjes appel.

3

Leg nu een laagje brie, appel, wat honing, peper, zout en sla. Winkel daar een stukje (helft van 1 schelletje) gandaham rond.

4

Prik vast met een leuk stokje en dresseer op een bordje!

5

Super fancy hapje vind ik zelf 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply