Geloof me, wie fan is van bananenbrood, moet deze combinatie eens proberen. Ricotta, honing en dit gebak. HET perfecte dessert, snack, ontbijt, lunch, … Noem maar op! Dit recept is suikervrij! Heerlijk!
Smakelijk lieverds!
Suikervrij bananenbrood met ricotta & honing
Print RecipeIngredients
- - 100 gram speltmeel
- - 50 gram havermout
- - 2 tl bakpoeder
- - 3 eitjes
- - 1 handje bruine amandelen
- - 3 rijpe bananen
- - 60 gram dadels (zonder pit)
- Topping:
- - ricotta kaas en honing
Instructions
1
Neem een beslag kom, doe alle ingrediënten (behalve de noten en dadels) erin en mix met een staafmixer fijn.
2
Daarna hak je de amandelen en snij de dadels in stukjes.
3
Doe deze bij het beslag.
4
Neem een cakevorm, en zet de cake voor 50 min in een voorverwarmde oven op 180 graden.
5
Als de cake klaar is, laat hem afkoelen.
6
Snij hem in plakjes, smeer er een lepeltje ricotta kaas op en werk af met honing.
No Comments