Als je een liefhebber bent van pindakaas, dan zijn deze cookies iets voor jou!
Ze zijn vegan (zonder melk, eieren, roomboter, …), gluten- & suikervrij. Heerlijk vind ik het als mijn huis ruikt naar vers gemaakte koekjes! Deze koekjes kan iedereen maken! Easy peasy en in een ‘wip’ klaar! Hou je niet van pindakaas? Maak ze gerust met een ander soort pasta: amandelpasta, hazelnootpasta, cashewpasta… You choose!
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng alle ingredienten in de keukenmixer (of in een beslag kom): amandelmeel, pindakaas, zoetstof, chia zaad, kokosolie, bakpoeder en vanille extract. Neem een bakplaat, leg hier bakpapier op. Maak nu bolletjes van het deeg (niet te groot want anders zijn je koekjes te dik). Leg op de bakplaat en duw ze met je hand of lepel plat als een koekje. Dus zorg dat de balletjes wat uit elkaar liggen anders kleven ze tegen elkaar. Bak 15 minuten tot ze een goud kleurtje hebben. Haal de bakplaat uit de oven en laat ze even afkoelen. Daarna leg je ze op een rooster totdat ze volledig afgekoeld zijn. Laat de chocolade smelten au bain-marie. Giet wat over de koekjes en zet ze even in de koelkast zodanig dat de chocolade hard wordt.Pindakaas cookies
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments