Lunch

Gegratineerde rode biet

Een simpel maar fantastisch lekker bijgerecht!

Rode bietjes worden vaak vergeten, maar ik hou ervan! Zeker deze warme combinatie met Parmezaanse kaas! OVER heerlijk. Leuk als bijgerecht bij een lekker stukje vlees, vis of iets vegetarisch.

Geloof me, dit moet je proberen! Gezonde comfort food voor tijdens de knusse koude dagen!

Gegratineerde rode biet (bijgerecht)

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 25 min

Ingredients

  • - 1 grote rode biet
  • - 4 el Parmezaanse kaas (geraspt)
  • - 1 el rode curry pasta
  • - 1 el verse peterselie
  • - Kruiden: peper, zeezout

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snij de bietjes in dunne plakjes en leg op de bakplaat.

3

Kruid met peper en fijn zeezout.

4

Op ieder plakje mag je klein beetje rode curry pasta smeren. En 1 tl geraspte Parmezaanse kaas.

5

Doe er wat verse peterselie over (die word lekker krokant in de oven).

6

Dit gaat voor ongeveer 15 minuten de oven in.

7

Een fantastisch bijgerecht!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply