Snelle & easy lunch? Dan moet je deze absolute klassieker maken. Super lekker! Je tovert met weinig ingrediënten deze toast snel op je bord.
Toast Champignon
Print RecipeIngredients
- - 6 champignons
- - 1 sneetje roggebrood
- - 1 lente ui
- - Olijfolie
- - Peper en zout
- - 1 sjalotje
- - 1 teentje look
- - 1 klein handje koriander
- - 6 kerstomaten
- - 1 eigeel
Instructions
Snij het sjalotje en de look fijn. De champignons doe je in fijne schijfjes of in blokjes.
Stoof deze lichtjes aan in een pan met wat olijfolie. Dit hoeft echt maar een paar minuten, dat de champignons nog beet hebben en niet te zacht worden.
Snij een pijp ajuintje in kleine ringen, koriander snij je fijn. De kerstomaatjes halveer je.
Neem een sneetje roggebrood (of volkoren, spelt...) en rooster dit even in een broodrooster.
Beleg nu met de gebakken champignons, strooi wat olijfolie, peper, zout, lente ui en koriander erover.
Neem een eitje, doe het eiwit weg en bak het eigeel eventjes kort aan.
De kerstomaatjes dresseer je rond de toast.
Smakelijk!
No Comments