Knabbels/ Lunch

Gevulde minipaprika’s met bulgur pesto

Super lekker en gemakkelijk hapje!

Deze gevulde mini paprika’s met bulgur pesto zijn overheerlijk! Ideaal als bijgerecht of als hapje.

Geniet ervan!

Liefs,

Sofia

Gevulde minipaprika's met bulgur pesto

Print Recipe
Serves: 14 halve paprika's Cooking Time: 20 min

Ingredients

  • - 7 mini paprika's
  • - 150 gram bulgur (gekookt)
  • - 2 el rode pesto
  • - 2 lente uitjes
  • - Peper, zout en olijfolie
  • - 2 el Parmezaanse kaas

Instructions

1

Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat even afkoelen. Meng met de fijngesneden lente uitjes, peper, zout en 2 el rode pesto.

2

Snij de paprika's in twee gelijke helften. Verwijder de pitjes.

3

Leg op een bakplaat.

4

Vul de paprika's met het bulgur mengsel. Strooi wat geraspte Parmezaanse kaas over en besprenkel met olijfolie.

5

Zet 15 minuutjes in een voorverwarmde oven op 180 graden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply